29.8 C
Skopje
3.8.2021 - 23:34

Ознака: Не сакаме дворови

Не сакаме дворови, сакаме станови!

Првите, кои се против градење, сакаат да обезбедат подобар квалитет на домувањето (светлост, поглед, паркинг, сообраќај), но и вторите, кои се за градење, го...