6.3 C
Skopje
24.1.2020 - 16:44

Ознака: Не е фраза

Не е фраза дека уметноста ќе го спаси светот

Уметниците отсекогаш знаеле како да се организираат за да ја искажат својата солидарност и да ја понудат својата помош, преку она со што најдобро...