Ознака: нефункционални

Повеќе силна политичка волја, а помалку нефункционални кампањи

Имаме институции, имаме и добри закони за битка со корупцијата, но кај нас не секогаш има вистинска и искрена волја за отворена „војна“ со...

Градските фонтани нефункционални и полни со ѓубре

Наместо да бидат украс на градот и да им ја гасат жедта на граѓаните и на туристите, градските фонтани и јавните чешми се преполни...