Ознака: нето профит

Еколозите се противат на нафтените дупчења во морето

Доколку се пронајдат нафта и гас во црногорскиот дел на морето, Црна Гора ќе зема меѓу 62 и 68 отсто од нето-профитот Истражувањето на резерви...

Нето добивката на Дојче Пост намалена во првото тромесечје

Германската логистичка група Дојче Пост ДХЛ извести денеска за пониска нето добивка и стагнација на приходите во првото тромесечје под влијание на неповолните валутни...