-2 C
Skopje
23.2.2019 - 6:20

Ознака: нето-плата

Во март годинава просечната нето-плата 23.694 денари

Просечната месечна исплатена нето-плата по вработен во март годинава изнесува 23.694 денари и е за 5,6 отсто повисока во споредба со истиот месец лани. Просечната...

Просечната плата во јануари 24 илјади денари

Просечната месечна исплатена нето-плата по вработен во Македонија во јануари годинава изнесува 24.025 денари и е за 5,6 отсто повисока од јануари лани, објави...