2.8 C
Skopje
25.10.2021 - 3:15

Ознака: НЕСОВЕСНИТЕ

Излетничките места како депонии за отпад

Речиси по секој викенд, шумите, реките и излетничките места се полнат со пластична амбалажа и секакво ѓубре. Од Државниот инспекторат за животна средина велат...