-5.2 C
Skopje
17.1.2022 - 3:02

Ознака: нередот

Смалување на нередот дома во 13 чекори

Нередот е знак на добро поминато време и би било лудо да се ослободиме од тоа. Но со добро уредување на просторот, многу лесно...