12.8 C
Skopje
19.9.2021 - 6:40

Ознака: нередовни контроли

Повеќе смртност од нередовни контроли отколку од ковид-19

СИМПТОМАТИЧНИ ПОДАТОЦИ НА ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА СТАТИСТИКА ЗА МОРТАЛИТЕТОТ ВО МАКЕДОНИЈА Ако 11 проценти се директно поврзани со ковид-19, од што починале преостанатите 15 проценти? Дали...