20.8 C
Skopje
25.6.2021 - 5:41

Ознака: нереализирани

За Брајтон поништен, признаен, па пак поништен гол и два нереализирани...

ФУДБАЛ - АНГЛИЈА, ПРЕМИЕР-ЛИГА На многуте контроверзни и нејасни одлуки на системот видеопомошник-судија (ВАР) сезонава во англиската фудбалска Премиер-лига ѝ се придодаде и онаа на...

Нереализираните капитални инвестиции го ограничуваат економскиот раст

Само инвестиции во инфраструктурата, во најширока смисла на зборот, придружени со широкопојасни структурни реформи на многу други пунктови, може да резултираат со одржливи и...

Пелистер се дави во нереализирани ветувања

Повозрасните битолчани, а особено љубителите на спортот, сигурно се сеќаваат, но ова е добра можност со тоа да се запознаат и сегашните (по)млади генерации. Кога...