Ознака: нерви

Двотретинското мнозинство останува енигма

ТАКТИЗИРАЊА И ИГРА НА НЕРВИ ВО ЗАКОНОДАВНИОТ ДОМ Шпекулациите за обезбедено двотретинско мнозинство за изгласување на предлогот за пристапување кон уставни промени во Собранието, ги...

При крај сум со нервите

Ми врескаат дека морам да ги прифатам условите и уцените, кои не важат за ниту една друга држава. Ми се пенават в лице од...

Игра на нерви и на време

Грција сѐ повеќе притиска со своите уцени и апсурдни барања од една комотна и супериорна позиција, додека Македонија соочена со кратки рокови и временскиот...