7.8 C
Skopje
6.12.2021 - 23:57

Ознака: нераскинливи

Не постојат нераскинливи договори

Секој „идентитетски договор“, имајќи го предвид фактот дека е спротивен на императивната норма или јус когенс (вроденото право на идентитет), може да се раскине...