10.9 C
Skopje
18.4.2019 - 13:29

Ознака: непрописно паркирани возила

Пајакот во акција – креваше возила паркирани под мостот „Гоце Делчев“

Пајак службата денеска креваше непрописно паркирани возила од кејот на реката Вардар, под мостот „Гоце Делчев“, откако граѓаните реагираа дека просторот под мостот се...