36.8 C
Skopje
28.7.2021 - 20:06

Ознака: непријателски земји

Чекор понатаму кон ескалација, не станува збор само за Чешка

Прага со одговор на рускиот список Одлуката на Русија да ја стави Чешка на списокот на „непријателски“ земји заедно со САД претставува чекор понатаму во...