1.8 C
Skopje
2.12.2021 - 21:03

Ознака: непрекината

Најдолгата непрекината пешачка маршрута во светот

Најдолгата „улица“ на светот по која без прекин би можеле да пешачите се протега од Кејптаун, Јужна Африка, до Магадан, Русија. На овој пат...