14.7 C
Skopje
13.11.2019 - 11:51

Ознака: Неправилно користење

Неправилното користење на климите предизвикува здравствени последици

Правилното користење на клима-уредите, освен одредување на температурата, наложува и редовно чистење, обично и бактериолошко. Климите ја предизвикуваат болеста легионела. Излегувањето од климатизирана просторија...