Ознака: Непомнијашчи

Карлсен и Непомнијашчи мирољубиви

Во првата партија, примирјето беше потпишано во 45-от, а во втората во 58-от потег. Mоментниот резултат е 1-1 ШАХ – ПО ПРВИТЕ ДВЕ ПАРТИИ ВО...