4.8 C
Skopje
27.1.2020 - 21:12

Ознака: Непокорен дух

Непокорниот дух на Сваните

„НОВА МАКЕДОНИЈА“ ВЕ ВОДИ НИЗ ГРУЗИЈА (4) Сванети е највисок и еден од најживописните региони на Грузија, дом на народот наречен Свани, храбри, горди...