12.2 C
Skopje
13.11.2019 - 6:56

Ознака: непознати

Приоритетите и главните цели на Зеленски и понатаму остануваат непознати

И по два месеци од неговото преземање на претседателската функција, Владимир Зеленски останува во голема мера непознат за европските главни градови. Неговите вистински планови...