Ознака: непознати дестинации

„Телеком“ презема безбедносни мерки за повиците од непознати дестинации

Македонски Телеком ја информира јавноста дека во текот на денешниот ден се регистрирани повици од непознати дестинации кон наши корисници чија цел е да...