35.8 C
Skopje
24.6.2021 - 15:16

Ознака: неплатена функција

Пратеник да биде неплатена функција

Кога пратеничката функција би била само највисока државна почест, би се покажало кој навистина ја разбира функцијата „народен пратеник“ како жртва, а не како...