8.3 C
Skopje
26.1.2020 - 14:33

Ознака: Непартиско здружување

Непартиско здружување на младите Роми

Граѓанската иницијатива „Аваја“ има цел да ги артикулира и презентира интересите на ромската заедница пред сите засегнати страни. Станува збор за иницијатива што претставува...