16.9 C
Skopje
24.5.2019 - 21:28

Ознака: неотел

Нова неодолива понуда од Неотел

Технологијата на поврзување со оптички кабел во моментов е најсовремениот начин на поврзување на интернет. Преку неа, интернетот е најбрз и најстабилен, а брзината...

Промотивна понуда за новите корисници на Неотел – 50 отсто попуст на...

Неотел ви ја претставува најновата понуда за супер брз интернет! Почнувајќи од 1 септември, искористете ја можноста и добијте 50 отсто попуст на месечната претплата...