10 C
Skopje
23.10.2020 - 13:27

Ознака: Неограничени можности

Неограничени можности за игра и за едукација на отворено

Таблица множење, спектар на бои колку што има букви во нашата азбука, приказ на кружното движење на водата, деловите на растението па дури и...