5.8 C
Skopje
18.1.2022 - 17:55

Ознака: необјавен

Конкурс за наградата „пегаз“ за необјавен роман

Издавачката куќа „Арс ламина“ и фондацијата „Славко Јаневски“ го распишуваат третиот конкурс за книжевната награда „пегаз“ за најдобар необјавен роман за 2021 година. За...