Ознака: ненси кремптон брофи

Американска писателка го следела сопственото упатство за убиство на сопругот?

Убиството на сопругот беше честа тематика во книгите на американската писателка Ненси Кремптон Брофи (68), која фикцијата од нејзините дела ја претвори во реалност...