31.8 C
Skopje
25.6.2021 - 12:22

Ознака: ненаметливо

Својата големина Лондон ја носи дискретно и ненаметливо

Лондон, град со историја подолга од два милениума, и денес е една од првите пет светски метрополи. Никогаш не претендирал на фаталистички описи од...