-1.6 C
Skopje
16.11.2018 - 4:52

Ознака: немири 2001

Одбележани годишнини од убиствата во 2001 во Тетово и Гостивар

Во тетовски Челопек се одбележаа 17 години од свирепото убиство на Боге Илевски и Светислав Трпковски вработени во мотелот Бриони, местото каде ги загубија...