Ознака: нема казни

Нема казни за возачите кои полицискиот час ги затече на автопат

Не се казнети лицата кои вчера патуваа и по почетокот на полицискиот час. Дополнителната заменик - министерка за внатрешни работи, Славјанка Петровска, денес извести...