Ознака: нелегитимна

Алијанса и Алтернатива: Владата на СДСМ и ДУИ е нелегитимна

Kоалицијата на Алијанса за Албанците и Алтернатива, по постигнатиот договор на СДСМ и на ДУИ за формирање на Влада, реагира дека станува збор за...