4.8 C
Skopje
28.1.2022 - 20:28

Ознака: неколкумесечна

Се станува ли мајстор со неколкумесечна обука

Пандемијата атакуваше врз одредени сектори, од каде што голем број луѓе останаа без работа. Ова неминовно го наметнува прашањето како да се вработат и ангажираат...