Ознака: неисправни сопирачки

Пречекорена брзина и неисправни сопирачки причина за несреќата кај Ласкарци

Седум лица се лишени од слобода, а истрага е поведена за шест лица, и тоа за сопственикот и управителот на правното лице превозник и...