21.5 C
Skopje
16.7.2019 - 19:05

Ознака: Неискрена рака

Неискрена рака за помош

Овие сегашни најави за враќање на масата за преговори многумина ги оценија како последна лебедова песна на српските архијереи, која е израз на немоќ...