14 C
Skopje
19.9.2018 - 5:52

Ознака: неизвесност

Независност со 27-годишна неизвесност

Секоја од 27-те години независност на Република Македонија се чини дека во себе ја содржеше неизвесноста дека таквата состојба на државност и сувереност е...