Ознака: незнаење

Ќе се отруеме од незнаење како треба со храната

Многу истражувања и студии докажаа дека несоодветната манипулација со храната и лошата хигиена и практики во домот го зголемуваат ризикот од инфекции во домаќинствата Дури...

Преговорите за името – триумфализам на незнаењето и присилата

Изминативе стотина дена бевме бомбардирани со сериозно спротивставени погледи и оцени за вториот езерски договор за разликите околу нашето име. Голем број оценки што...

Од мрзливост се раѓа препотентно незнаење

Треба да се има на ум дека за една ситуација не е крива младината, туку оној што ја расипал младината Не гледам телевизија. Не читам...