Ознака: незапирлива

Влхова е незапирлива, трета победа за шест дена

Петра Влхова од Словачка ја забележа третата победа во Светскиот куп (СК) во алпско скијање, во рок од шест дена, триумфирајќи на ноќниот паралелен...

Шифрин и со нов тренер е незапирлива

Американската скијачка победи на слаломот во Килингтон, па за неа тоа е 42. победа во оваа дисциплина, а вкупно 62. во Светскиот куп, со...