5.8 C
Skopje
19.1.2022 - 15:47

Ознака: незаинтересирани

Младите на Балканот незаинтересирани за политиката

Политичката апатија кај младите лица во Западен Балкан произлегува од општото чувство дека не можат да влијаат на општите процеси во државите, за кои...

Скопјани незаинтересирани за чистење оџаци

Генерално, заинтересираноста за оваа мерка е ниска, не сме задоволни од резултатите и за таа цел секоја недела преку соопштенија до јавноста и објави...