19.8 C
Skopje
28.9.2021 - 9:26

Ознака: „Незаборавна пролет во заборавено село“

Премиера на филмот „Незаборавна пролет во заборавено село“

Филмот на режисерот Куштрим Бектеши, „Незаборавна пролет во заборавено село“, ќе биде прикажан во киносалата на Центарот за култура во Кичево, вечерва, со почеток...

Премиера на „Незаборавна пролет во заборавено село“

На 29 март, долгометражниот игран филм „Незаборавна пролет во заборавено село“, во сценарио и режија на Куштрим Бектеши, ќе го има своето премиерно прикажување...