11.8 C
Skopje
19.10.2021 - 2:05

Ознака: неефикасност

Руините како споменици на нашата неефикасност

Додека на странците во Битола им се нудат низа поволности и бенефиции да инвестираат кај нас, на домашните инвеститори не само што не им...