0.8 C
Skopje
17.1.2022 - 16:46

Ознака: недопишан

Македонија е недопишан нонпејпер

Во Титова Југославија една навидум суштинска државна одбранбена стратегија беше содржана во фразата „да живееме како сто години да има мир, а да се...