11.6 C
Skopje
21.10.2020 - 21:05

Ознака: недолжни граѓани

Има ли возила на недолжни граѓани во пајаковата мрежа

Сѐ почести се дојавите од граѓани во кои тие се жалат дека и покрај тоа што ги почитувале прописите за паркинг, биле казнети. „Нова...