11.5 C
Skopje
25.5.2019 - 9:28

Ознака: недоговарање

Договори за недоговарање

Ова неодамнешно искуство во дипломатските односи со Република Бугарија веројатно беше само показна вежба за сите реакции и пречки на патот за ЕУ и...