Ознака: недела на јапонскиот филм

Недела на јапонскиот филм во Скопје и Битола

На 29 октомври, во 20 часот, ќе почне тринаесеттото издание на Неделата на јапонскиот филм во Кинотеката на Македонија. Оваа година филмската Недела првпат...