Ознака: недвижен имот

Прва масовна аукција на недвижен имот од 110 милиони евра

Грција Годинава грчките банки ја интензивираа продажбата на недвижностите за да се ослободат од големите трошоци за имотот, кој бил ставен како залог за хипотекарните...

Хрватите штедат во тули

Цената на недвижнините во Хрватска нереално расте поради психолошкиот момент на сопствениците и чувството дека ќе изгубат при продажбата Во Хрватска цените на становите што...

Турците најактивни купувачи на недвижен имот

Речиси нема зграда во Будва во која нема стан во сопственост на турски државјанин, а турските компании што се основаат во Црна Гора сѐ...