6.8 C
Skopje
28.11.2021 - 3:36

Ознака: негово дело

Дичо Зограф и неговото дело заслужуваат музеј

Сашо Цветковски, историчар на уметноста Сашо Цветковски, научниот советник во истражувачкиот центар за културно наследство „Цветан Грозданов“ при МАНУ, вели дека сѐ уште не е...