Ознака: негативни

Дали сте премногу негативни?

Сите имаме лоши денови, понекогаш но ако таквото расположение се повторува, треба да се ослободите од негативноста. Не е проблем понекогаш да станете на...

Задолжителна самоизолација до добивањето на резултатите од тестовите

Владата на денешната седница донесе уредба за задолжителна самоизолација при тестирање за присуство на коронавирус. Според оваа уредба, сите на кои им е извршено тестирање...

Сите тестови од „Сју Рајдер“ во Битола се негативни

Коронавирсуот не се всели во старскиот дом „Сју Рајдер“ во Битола. Сите 20 брисеви што беа земени од корисниците на услугите во Домот за стари...