Ознака: негативна

Мајката на четиримесечното бебе од Кочани е негативна на кoвид-19

Мајката на четиримесечното бебе од Кочани, кое е позитивно на коронавирусот, е тестирана на 8 април и нејзиниот резултат е негативен. Како што информираат од...

Валкано: уметност на негативната политичка кампања

„Сигурен сум дека оваа изборна кампања ќе биде една од највалканите во историјата на земјата. Сигурен сум дека лажните вести и медиумската пропаганда ќе...