Ознака: негативец

Ајнштајн херој на сите времиња, Хитлер најголем негативец

Истражувањето спроведено на околу 7.000 студенти, со просечна возраст од околу 23 години, од 37 земји, донесе список со најголемите херои во историјата на...

Рами Малек ќе биде негативецот во новиот „Џемс Бонд“

Рами Малек, глумецот што неодамна доби „оскар“ за главна машка улога во филмот „Боемска рапсодија“, каде што го толкуваше лидерот на групата, Фреди Меркјури,...