Ознака: негативен

Уште едно лице тестирано на коронавирус со негативен резултат

Попладнeво на коронавирус е тестирано уште едно лице на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби во Скопје, а резултатот е негативен, соопштиија од...

Отидовме предалеку, ама во негативен контекст

Страхил Петровски, уметник Визуелниот уметник Страхил Петровски, во Куманово, пред своите сограѓани, се претставува со сегменти од изложбата „Еха од иднината“, која беше отворена во...