24.8 C
Skopje
4.8.2021 - 23:48

Ознака: неверојатни откритија

Десет неверојатни откритија за Филистејците

Всушност, знаеме и како изгледале Филистејците. Египќаните ги гравирале нивните ликови во своите храмови. Тие носеле висок, пердувест накити за глава, по кој се...