Ознака: Невенка Нешкоска

Васил Гарванлиев на „Евровизија “ќе ја претставува Македонија со песната „You“

Васил Гарванлиев со песната „You“, на авторката Невенка Нешкоска ќе ја претставува Македонија на „Евровизија 2020“ што ќе се одржи во мај во Ротердам,...